LOGIN

ALLE UNIEKE EIGENSCHAPPEN VAN AVADENT TEN GOEDE AAN DE PATIËNT

Implantaatbrug constructie

met geïntegreerde geprinte Ti-bar
AvaDent introduceert een volledig monolithische hybride met een geïntegreerde 3D-geprinte titanium truss-structuur. Dankzij gepatenteerde technologie en AvaDent AI-software is het proces grotendeels geautomatiseerd, wat leidt tot voorspelbare resultaten in kortere tijd. Dit verlaagt de techniekkosten, maakt behandelingen toegankelijker en minder invasief, en biedt behandelaars meer gemak en tijdsbesparing.

EFFICIËNTE WORKFLOW

Scan, Fit, Smile.
Er zijn diverse behandelingen mogelijk qua implantaatplanning, tijdelijke voorzieningen en gebruik maken van een boormal. Zo kan bijvoorbeeld de definitieve implantaatbrug in slechts drie stappen worden geplaatst:

Scan


Gegevens en implantaatposities vastleggen met scanbodies.

Fit

2 WEKEN LATER
Passen van verschroefbare pasprothese.

Smile

3 WEKEN LATER
Definitief plaatsen AvaDent implantaatbrug constructie.

XCL-technologie

XCL-technologie bouwt, in tegenstelling tot traditionele productiemethoden, tandlagen laag voor laag op in 3D, met een natuurlijke dentinekern. Deze unieke benadering, gecombineerd met AvaMax, zorgt voor een ongeëvenaarde sterkte en esthetiek. Dankzij XCL ontstaat er een naadloze overgang tussen de verschillende lagen, waardoor problemen zoals zwarte tandranden worden voorkomen.
XCL Fully Milled

AvaMax

geïntegreerd titanium
AvaMax combineert geavanceerde digitale AI-technologieën om een naadloze integratie van titanium en PMMA te realiseren. De complete prothese, inclusief het 3D-geprinte titanium truss frame en implantaatconnecties, wordt in één enkele opspanning gefreesd. Dit zorgt voor een optimale verdeling van de krachten en een perfecte pasvorm.

Ook werken met de kwaliteit van AvaDent?

NEEM CONTACT OP
chevron-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram